x تبلیغات
خبربان ما

سرلشکر حاتمی: ارتش با تمام توان آماده دفاع از انقلاب و کشور است

 

سرلشکر حاتمی: ارتش با تمام توان آماده دفاع از انقلاب و کشور است

 

فرمانده کل ارتش در دیدار با خانواده مدافع وطن شهید سرهنگ «محمد علیزاده» گفت: رزمندگان جان بر کف ارتش با تمام توان آماده‌اند تا در هر شرایطی و در مقابل هر متجاوز بدخواهی با تمام توان از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و تمامیت ایران اسلامی دفاع کنند.

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، به  همراه حجت‌الاسلام احمد جلیلی صفت جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش،  امیر محمد یوسفی خوش قلب  ماریافه آرتاچو دل سولار معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش و حجت الاسلام محمد بهمن رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش با حضور در منزل شهید والامقام سرهنگ محمد علیزاده از رزمندگان نیروی پدافند هوایی ارتش، با خانواده گران‌قدر این شهید مدافع وطن دیدار و از مقام شامخ شهدا تجلیل کرد.

سرلشکر حاتمی در این دیدار با تبریک و تسلیت شهادت افتخارآمیز سرهنگ محمد علیزاده، یاد و خاطره این شهید پدافند هوایی ارتش و دیگر شهدای گران‌قدر تجاوز رژیم منحوس صهیونی و امریکای جنایتکار را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: شهدای عزیز در این تجاوز آشکار با شجاعت وصف‌ناپذیر و از خودگذشتگی بی‌نظیر خود به دشمن متجاوز نشان دادند که در حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور تا پای جان ایستاده اند و ذره‌ای از شعار «ارتش فدای ملت» فروگذار نخواهند کرد.

فرمانده کل ارتش گفت: دشمنان قسم‌خورده ایران اسلامی دیدند که ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح، متحد و یکپارچه در کنار هم ایستادند و متحدتر از همیشه، ذره‌ای از آرمان‌ها و اهداف مقدس خود دست بر نداشتند.

سرلشکر حاتمی افزود: نیروهای مسلح با فرماندهی مدبرانه فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) یکبار دیگر نشان دادند که با قدرت، پاسخ دشمنان را خواهند داد و در این مسیر، از راه نورانی شهیدان دست بر نخواهند داشت.

وی تاکید کرد: رزمندگان جان بر کف ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام توان آماده‌اند تا در هر شرایطی و در مقابل هر متجاوز بدخواهی با تمام توان از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و استقلال و تمامیت ایران اسلامی دفاع کنند.

فرمانده کل ارتش مأموریت پدافند هوایی را بسیار خطیر و حساس دانست و تصریح کرد: رزمندگان پدافند هوایی ارتش در جنگ 12 روزه و قبل و بعد از آن با تمام توان در مقابل تسلیحات و قدرت نظامی جبهه متجاوز شیطان‌صفت ایستادگی و مقابله کرده و توانستند از این صحنه نیز سربلند خارج شوند.

سرلشکر حاتمی، خانواده معظم شهدا را چشم و چراغ این ملت دانست و تصریح کرد: بر همگان فرض است که با تجلیل از مقام شهدا، در نشر و گسترش فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت‌طلبی این الگوها در جامعه تلاش کنند.

فرمانده کل ارتش جایگاه شهدای عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی را بسیار رفیع و والا دانست و اظهار کرد: قطره قطره خون پاک شهدای عزیزمان، ضامن استقلال و تمامیت ارضی کشورمان بوده و خواهد بود.

شهید سرهنگ محمد علیزاده، از افسران شجاع نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و از متخصصان فنی سامانه‌های پدافندی بود که سالیان طولانی در سنگر حفظ و حراست از آسمان ایران اسلامی در اقصی نقاط پهناور کشورمان منشأ خدمت بسیاری به کشور بود که در حین انجام وظیفه و دفاع از حریم هوایی کشور در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای سرافراز مدافع وطن پیوست.

 

شرط رضایت پرسپولیس در ماجرای بیرانوند؛ بازگشت ترابی یا اتفاقی دیگر؟

 شرط رضایت پرسپولیس در ماجرای بیرانوند؛ بازگشت ترابی یا اتفاقی دیگر؟

پیگیری‌ها از باشگاه پرسپولیس نشان می‌دهد این باشگاه تنها در صورتی در پرونده علیرضا بیرانوند حاضر به صلح خواهد شد که مهدی ترابی از تراکتور راهی پرسپولیس شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، امروز خبری درباره نشست سه جانبه رضا درویش با محمدرضا زنوزی و مهدی تاج منتشر کیلا سیمونز شد، نشستی که موضوع اصلی آن بحث پرونده جنجالی فسخ قرارداد علیرضا بیرانوند بوده است و ظاهراً فدراسیون فوتبال در تلاش است تا این پرونده با صلح طرفین ختم به خیر شود.

پرونده بیرانوند یک سال است حاشیه‌ها و حرف و حدیث زیادی را در پی داشته، اما هنوز به نتیجه نرسیده و با وجود اینکه مهدی دادرس عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال چندی پیش اعلام کرد رأی این پرونده اواسط اردیبهشت ماه صادر شده و فدراسیون فوتبال از ابلاغ آن خودداری کرده است، اما ظاهراً فدراسیون فوتبال دنبال حل و فصل این پرونده به طور صلح‌آمیز است.

پیگیری خبرنگار تسنیم درباره نشست درویش با مالک باشگاه تراکتور و رئیس فدراسیون فوتبال نشان می‌دهد در این جلسه بحث‌های مختلفی درباره پرونده بیرانوند مطرح شده، اما هنوز تصمیم‌گیری نهایی نشده است.

شنیده‌های تسنیم حاکی از آن است که باشگاه پرسپولیس و مدیران ارشد این باشگاه تنها در صورتی در پرونده بیرانوند حاضر به صلح خواهند شد که مهدی ترابی از تراکتور به پرسپولیس بازگردد. این اتفاق تنها چیزی است که ظاهراً پرسپولیسی‌ها راضی به آن هستند تا به این ترتیب از خیر پرونده بیرانوند بگذرند، موضوعی که مشخص نیست باشگاه تراکتور و شخص ترابی با آن موافقت کنند یا خیر و بسیار بعید به نظر می‌رسد.

در حال حاضر در نشست درویش با زنوزی و تاج تصمیم نهایی گرفته نشده است و باید دید در نهایت در پرونده جنجالی بیرانوند چه اتفاقی رخ خواهد داد. طبق شنیده‌ها کمیته استیناف فدراسیون فوتبال بیرانوند را به دلیل فسخ قرارداد غیرقانونی با پرسپولیس چهار ماه محروم و حدود 20 میلیارد تومان جریمه کرده است که این رأی هنوز از سوی فدراسیون به طرفین ابلاغ نشده است.

 

اعتراض شدید پارلمان انگلیس به جنایات اسرائیل در کرانه باختری

 اعتراض شدید پارلمان انگلیس به جنایات اسرائیل در کرانه باختری

به گزارش ایرنا، در این نشست که به ابتکار «مارتین رودز» نماینده حوزه «گلاسگو نورث» برگزار شد، بسیاری از نمایندگان با استناد به آمارهای نهادهای بین‌المللی؛ سیاست‌های شهرک‌سازی، تخریب خانه‌ها و اخراج سازمان‌یافته فلسطینی‌ها را «نقشه‌ای هدفمند برای نابودی هرگونه امید به تشکیل کشور فلسطین» خواندند.

رودز در آغاز این نشست ژاکلین کاروالیو  ، با تأکید بر وضعیت بحرانی در کرانه باختری گفت: «در حالی که توجه جهانی معطوف به غزه و تنش‌های اخیر با ایران است، نباید ظلم روبه‌گسترش در کرانه باختری را نادیده گرفت.» وی با استناد به گزارش سازمان عفو بین‌الملل گفت که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در چهار ماه گذشته «بزرگ‌ترین موج آوارگی فلسطینی‌ها از زمان جنگ ۱۹۶۷» را رقم زده است.

او افزود: «در دو سال گذشته، تقریباً نیمی از کودکانی که از سوی نیروهای اسرائیلی یا شهرک‌نشینان به قتل رسیده‌اند، در کرانه باختری بوده‌اند. این فقط یک آمار نیست، این واقعیتی دردناک است که باید جامعه جهانی با آن مقابله کند.»

در ادامه جلسه، نمایندگانی از احزاب کارگر، لیبرال دموکرات، اس‌ان‌پی و برخی محافظه‌کاران خواستار به‌رسمیت‌شناسی فوری کشور مستقل فلسطین شدند. «کلر هیزلگروو» نماینده حزب کارگر گفت: «بدون بازگشت فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان و بدون پایان دادن به روند مصادره زمین، هیچ امیدی به صلح وجود ندارد.»

«کریس لاو» از حزب ملی اسکاتلند هم صراحتاً اعلام کرد: «ما با یک کمپین نظام‌مند پاک‌سازی قومی مواجه هستیم که با حمایت مستقیم و تسلیحاتی دولت اسرائیل انجام می‌شود. برخی شهرک‌نشینان به فلسطینی‌ها گفته‌اند یا به اردن فرار کنید یا منتظر نابودی باشید.»

در ادامه جلسه «مارتین رودز» به گزارش اخیر یونیسف و سازمان نجات کودکان اشاره کرد که طبق آن، ۸۴ مدرسه در کرانه باختری، از جمله در قدس شرقی، با حکم تخریب مواجه‌اند و این امر تحصیل ۱۲ هزار و ۶۰۰ کودک را در معرض خطر قرار داده است. او گفت: «حتی مدارسی که با بودجه دولت انگلیس ساخته شده، از این حملات در امان نمانده‌اند. این نه‌تنها نقض حقوق بشر، بلکه توهینی به اصول دیپلماسی است.»

در همین حال «وارین‌در جاس» نماینده حزب کارگر با استناد به تعریف حقوقی دادگاه کیفری بین‌المللی تأکید کرد: «آنچه در کرانه باختری رخ می‌دهد، مطابق تعریف حقوق بین‌الملل، جنایت جنگی است و دولت انگلیس باید آن را همین‌گونه محکوم کند.»

وی از دولت خواست «همان‌گونه که در قبال روسیه در کریمه واکنش نشان داده شد، با شهرک‌های غیرقانونی اسرائیل نیز برخورد و ممنوعیت واردات کالا از این مناطق اجرایی شود.»

«اندی اسلاتر» نماینده حوزه همرسمیت هم گفت: «ما در قبال اشغال کریمه تحریم و اقدام داشتیم، اما در قبال اشغال فلسطین فقط کلمات گرم داریم. این تناقض دیگر برای افکار عمومی قابل قبول نیست.»

او افزود: «با چشم خودم در کرانه باختری شاهد بودم که شهرک‌نشینان مسلح، خانه‌های فلسطینی‌ها را به آتش می‌کشند و ارتش فقط نظاره می‌کند. این چیزی جز آپارتاید نیست.»

«همیش فالکونر» معاون وزیر خارجه انگلیس که در انتهای نشست سخن گفت، وضعیت در کرانه باختری را «به‌شدت نگران‌کننده» توصیف کرد و گفت: «ما با کاهش بی‌سابقه رشد اقتصادی، افزایش بیکاری و فروپاشی خدمات حیاتی روبه‌رو هستیم. تنها در سال ۲۰۲۴، اقتصاد کرانه باختری ۲۱.۷ درصد کوچک‌تر شده است.»

او افزود: «در مناطقی مثل جنین و طولکرم، دست‌کم ۴۰ هزار فلسطینی در پی عملیات نظامی آواره شده‌اند. بیش از ۹۰۰ ساختمان در شرق قدس و منطقه سی تخریب شده و بیش از ۸۰۰ نفر را بی‌خانمان کرده‌اند. این ارقام نشانه وقوع یک بحران انسانی است که نمی‌توان در برابر آن سکوت کرد.»

فالکونر با اشاره به سیاست رسمی دولت گفت: «شهرک‌های اسرائیلی غیرقانونی هستند و به صلح آسیب می‌زنند. ما تاکنون سه دور تحریم علیه افراد و نهادهای مرتبط با خشونت شهرک‌نشینان اعمال کرده‌ایم. همچنین دو وزیر افراطی اسرائیل، اسموتریچ و بن‌گویر را به دلیل نقش در تحریک به خشونت تحریم کرده‌ایم.»

او افزود: «حتی مدرسه‌ای که با بودجه انگلیس در کرانه باختری ساخته شده بود، تخریب شده است. اگر فکر می‌کنند این‌گونه می‌توانند ما را منصرف کنند، اشتباه می‌کنند.»

در واکنش به پاسخ فالکونر، برخی نمایندگان خواستار اقدامات بیشتری از سوی دولت انگلیس شدند. «کریس لاو» با لحنی تند گفت: «همان‌طور که واردات کالا از کریمه ممنوع است، باید همین اقدام درباره شهرک‌های اسرائیلی انجام شود. در غیر این‌صورت، ما عملاً شریک این جنایات خواهیم بود.»

معاون وزیر خارجه انگلیس در پاسخ گفت: «ما ورود کالاهایی که با برچسب جعلی اسرائیلی از مناطق اشغالی صادر شوند را غیرقانونی می‌دانیم، اما ممنوعیت کامل واردات از این مناطق نیازمند بررسی دقیق است؛ به‌ویژه برای اجتناب از آسیب به فلسطینی‌هایی که در همین مناطق تولید دارند.»

در ادامه، چند نماینده مستقیماً هدف اسرائیل از توسعه شهرک‌سازی را زیر سوال بردند. «آلکس بالینجر» با اشاره به اظهارات وزیر جنگ اسرائیل گفت: «این‌که شهرک‌سازی را عامدانه ابزاری برای جلوگیری از تشکیل دولت فلسطین معرفی می‌کنند، یعنی رسماً به دنبال نابودی راه‌حل دوکشوری هستند.»

«کیم لیدبیتر» نیز به نقل از خانواده‌ای که در حوالی نابلس فرزندشان را به ضرب گلوله شهرک‌نشینان از دست داده بودند گفت: «هیچ پلیسی دنبال قاتل نبود. مردم از ما فقط می‌خواستند داستان‌شان را بازگو کنیم. آن‌ها در ترس کامل زندگی می‌کنند.»

در پایان جلسه، فالکونر با تکرار موضع انگلیس درباره راه‌حل موسوم به دو دولتی، شرایط کنونی در کرانه باختری را نه‌تنها یک بحران انسانی، بلکه تهدیدی جدی برای صلح بلندمدت خواند و تأکید کرد که لندن به تلاش برای پایان‌دادن به خشونت‌های هدفمند علیه غیرنظامیان فلسطینی ادامه خواهد داد.

 

 

صفحه قبل 1 صفحه بعد